Besøg af hende den gamle

Afadmin

Besøg af hende den gamle

Hejsa 🙂

Jeg har lige se en rigtig sjov video på youtube. Det er et hollandsk pigeband, som har indspillet en musikvideo, hvor de synger en af deres sange, imens at de bruger en vibrator til at de får en orgasme. Det er meget sjovt at se hvordan de prøver at blive ved med at synge, og det går ikke så godt. Jeg kan selvfølgelig ikke finde videoen igen, så jeg kan ikke engang give jer et link, jeg er sikker på at hvis I bare er en lille smule bedre til google og youtube end jeg er, så bliver det ikke noget som helst problem at finde den. Tror sangen hedder Adam, hvis det hjælper lidt.

Ellers er der ikke så meget at sige. Min mor er lige kommet forbi for at sige hej. Hun har en af de der smarte e cigg med. Normalt får hun aldrig lov til at ryge indendøre, eller det er der ikke nogen der får lov til her i min lejlighed, men jeg har givet hende lov til det, nu hvor hun har sådan en smart en. Det er jo heller ikke fordi at der ligefrem kommer sådan en forfærdenlig cigaretlugt fra den.

Lige om lidt skal vi en tur ud i køkkenet, hvor der står en masse madvarer klar, som jeg har været rigtig tidligt ude og handle ind. Jeg laver altid mad med min mor når hun er på besøg, eller når jeg er hjemme ved hende. Det er sådan lidt en tradition som simpelthen er så hyggelig, at jeg ikke tror at vi kan stoppe den nogensinde igen. Det har jeg godt nok heller ikke lyst til, hehe, for hun laver nemlig den bedste mad.

 

Om forfatteren

admin administrator