Drømmer stadig om spabad

Afadmin

Drømmer stadig om spabad

Velkommen ind på bloggen, jeg håber du vil nyde dit ophold her. Hvis det er dit første besøg, så skal du da være hjertens velkommen til at kigge lidt tilbage, og se mine tidligere indlæg. Det kan være du vil synes om dem 🙂

Jeg har ALTID godt kunne tænke mig mit helt eget spabad til huset, men for det første så bor jeg til leje i en lille lejlighed på 3. sal, og for det andet så har jeg nok heller ikke penge til det på min SU. Det er ærgerligt, men så længe at jeg kan få det til at spille når jeg engang bliver færdiguddannet og med fast job, så skal jeg saft susemig godt nok have et spabad, haha. Det har været sådan her lige siden at jeg var ude i Dubai og rejse rundt – der var jeg nemlig i det lækreste spa-bad nogensinde.

Tænk sig lige at kunne komme hjem efter en lang arbejdsdag, og istedet for at skulle hoppe i de, til tider, irriterende brusebade, så lige hoppe i en varmt boblebad. Mmh, bare tanken om det giver mig lyst til et bad.

Efter lidt for lang tid på en ødelagt sofa i stuen, har min mor og far tilbudt mig at hjælpe mig med at finde en lækker dobbeltseng til mig. Det er den bedste nyhed jeg har fået i meget lang tid. Jeg er virkelig begyndt at være ulideligt træt om morgenen, og jeg mistænker lidt en dårlig nattesøvn for det, så det bliver spændende at se om det kan vendes lidt 🙂

Min mor er lige på trapperne, så jeg må hellere komme i bad, så jeg kan komme ud og kigge på senge med hende. Det bliver edderbankemig luksus det her!

Om forfatteren

admin administrator