Er lige startet på mit nye job

Afadmin

Er lige startet på mit nye job

Hej, allesammen. Velkommen til! Jeg har holdt lidt sommerferie her på det seneste, så bloggen har ikke været så aktiv her på det seneste. Nu er min ferie dog slut, og efter to dejlige uger på Mallorca, er jeg klar til at opdatere bloggen med jævnlige mellemrum igen, således at jeg kan få stillet min skrivertrang.

Nå, men jeg har lidt nyt at fortælle. Jeg er startet på et nyt job, og det er jeg rigtig glad for. Det var egentlig ikke noget, som jeg bevidst havde søgt. Jeg blev nærmest headhuntet til det, og så var det sådan en stilling, som jeg ikke følte, at jeg kunne lade slippe igennem fingrene på mig. Så jeg er en glad mand lige nu. Jeg har fundet en side, hvor jeg søger boliger til leje i København, da det er der mit nye job er, og lige nu pendler jeg fra Fyn, så det er måske ikke lige det fedeste i hele verden – men det går nok som en midlertidig løsning.

Min kæreste er på dagpenge lige nu, så derfor er hun klar til at flytte med mig, for der er lidt flere job at få i København, end der er her på Fyn, så det er faktisk en ret fed situation for os begge to. Det kan jeg godt sige jer!

Ellers håber jeg da bare, at I har nydt sommeren, for det har jeg selv. Jeg har fået en masse nye fede oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Det er jo vildt fedt, og det kunne ikke være bedre.

Om forfatteren

admin administrator