Et overordenligt lækkert morgenbord Og et gensyn med Torben Holt Roesen i brugsen

Afadmin

Et overordenligt lækkert morgenbord Og et gensyn med Torben Holt Roesen i brugsen

Hey og rigtig hjertelig velkommen til bloggen.

Jeg har lige brugt hele morgenen på at lave rigtig lækker morgenmad, og faktisk også meget af aftenen i går. Jeg begyndte faktisk med det hele her i går ved middagstid. Jeg kom på idéen allerede om morgenen af, og idéen var at jeg ville bage mit eget brød og lave en lækker morgenmad, så jeg ville kunne starte min fredag på en helt special og lækker måde. Det skulle være første gang at jeg nogensinde har gjort det.

Gode og billige rejser til dejlige Cuba

Det blev rigtig lækkert. Dog havde jeg lidt problemer med at få franskbrødet til at blive ordenligt, så det endte med at jeg istedet for bagte lidt forskelligt. Der blev bagt nogle grove bagels, nogle dejlige grove boller og et lille franskbrød, som dog ikke blev helt som håbet. Der ud over havde jeg været ude og købe en masse lækkert til at komme på. Både en lækker ost samt smøreost. Lækker hamburgerryg. Der blev også handlet andre lækre ting ind, men det behøver jeg vidst ikke komme ind på, for at give jer et indtryk af det.

Hold fest et morgenmåltid jeg har haft sammen med min roommate. Det sjove ved det var at min roommtate ikke havde den fjerneste idé om, at jeg havde lavet det da hun havde været ude af huset de sidste par dage. Det er forhåbentlig ikke sidste gang at jeg kan tage mig sammen til at lave sådan en omgang.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring hvordan jeg lavede det, så skal du være meget velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så skal jeg nok komme tilbage til jer og fortælle.
Derud over mødte jeg Torben Holt Roesen her til morges. Han er nu altid i godt humør, når man måder ham 🙂

Om forfatteren

admin administrator