Få en god og grøn oplevelse hos økologisk frisør på Fyn

Afadmin

Få en god og grøn oplevelse hos økologisk frisør på Fyn

Ens valg af frisure er en vigtig del af en førstehåndsindtrykket, når man møder nye mennesker. Man udstråler nemlig en hel del af sig selv og sin type på baggrund af de valg, man har truffet om sin hårfarve, hårlængde eller at man måske har kastet sig ud i en moderigtig og moderne frisure. Det kan være både spændende og fornyende at eksperimentere med, hvad der klæder og måske ikke klæder én, og det er vældig udbredt og populært blandt mange unge mennesker i dag at forsøge sig med en bred vifte af forskellige frisure- og farvevarianter. Dog skal man være opmærksom på, at særligt regelmæssig farvebehandling slider utrolig meget på håret, og derfor er det heller ikke ligegyldigt hvor og hvordan, man får det gjort. Her kan nemlig man med fordel ty til en økologisk frisør som denne på Fyn, hvor fokus hviler på hårpleje af den grønneste, sundeste og bedste kvalitet.

hairdresser-659139_960_720Naturlig og sund pleje til håret

Når man vælger at spise økologisk, vælger man også at fylde sin krop med den bedst mulige kvalitet. Det er samme valg, man træffer, når man også vælger at bruge økologiske og kvalitetssikre produkter udenpå kroppen. Hos en certifikeret økologisk frisør kan man først og fremmest vide sig sikker på, at de anvendte hårprodukter er helt og aldeles økologiske og fremstillet af så naturlige ingredienser som overhovedet muligt. Der findes en lang række forhandlere, der udelukkende fremstiller sådanne gode produkter, men det kan være ikke så lidt af en jungle at finde rundt i, og her er der altså hjælp at hente, når man vælger at gå til en økologisk frisør. Her er der simpelthen bare garanteret for, at hårprodukterne ikke er fyldt med en række af de kemiske tilsætningsstoffer, som man desværre finder i ikke-økologisk hårpleje, og som kan være både allergifremkaldende og hormonforstyrrende. Økologiske produkter skal nemlig være fri for både parabener og parfumer, som netop relateres til sådanne gener.

Miljøvenlig hårpleje

Som et ekstra og meget relevant plus er det også langt bedre for miljøet, når der anvendes økologiske hårprodukter, fordi de netop er frie for tilsigtede kemikalier og kemiske tilsætningsstoffer. Hvad der ellers ville blive skyllet direkte ud med vandet ved for eksempel hårvask. Hos en godkendt økologisk frisør er det desuden ikke kun hårprodukterne, der skal være af økologisk og naturlig art. Også rengøringsprodukter og -artikler, samt den mad og drikke, man eventuelt serverer for sine kunder, skal være økologisk. Dette valg er naturligvis med til at sikre kunden den bedste kvalitet på alle områder, og det er helt i tråd med den sundheds- og miljøbevidste grundidé, der ligger bag valget om at drive en økologisk frisørsalon.

Ligesom man skal passe på sig selv og sin krop, er det vigtigt og nødvendigt, at man også passer godt på miljøet og altså træffer det gode og grønne valg, når muligheden byder sig. Også når det gælder hårpleje.

Om forfatteren

admin administrator