Galleriet Mynewart.dk har succes med plakater og moderne malerier

Afadmin

Galleriet Mynewart.dk har succes med plakater og moderne malerier

Galleriet Mynewart.dk har succes med salg af grafiske plakater og moderne håndmalede malerier til de danske hjem.

Hvis du går en tur i din hjemby, og vælger at gå ind i et af din bys gallerier, vil du formentlig se nogle prisskilte på malerierne, der ikke helt matcher din pengepung. Sådan er realiteten i hvert fald for langt de fleste af os. Dette var grunden til, at Galleri Mynewart.dk i starten af 2016 opstod i den sydlige del af Danmark, nærmere bestemt i Sønderborg. Her startede et ungt iværksætter-par det online-baserede galleri Mynewart.dk, der sælger håndmalede oliemalerier samt grafiske plakater til priser, hvor alle kan være med.

Malerierne og plakaterne er udfærdiget af talentfulde kunstnere og grafiske designere, der sætter en stor ære i deres respektive produkter. Trods den forholdsvis lave pris, får man som kunde altså stadig et kvalitetsprodukt, der lige så godt kunne have kostet det femdobbelte. Og lige netop derfor har Galleri Mynewart.dk på ganske kort positioneret sig som et af danskernes foretrukne gallerier på nettet.

Få kunst ind i hjemmet i form af moderne malerier og grafiske plakater

Du kender det måske godt – du har et flot og pænt hjem. Du har været ude og købe en masse flotte møbler og indrettet dit hjem på en elegant og sofistikeret måde. Du føler måske blot, at der mangler et eller andet. Svaret på dette er ofte kunst på væggene. De fleste af os har en tildens til at glemme – eller i hvert fald udsætte dette element. Det skyldes blandt andet, at det kan være rigtig svært at finde noget kunst – uanset om det måtte være et stort abstrakt malerier eller en flot fotografisk plakat – der først og fremmest falder i ens smag, og dernæst er til at betale. Kunst er nemlig som udgangspunkt en dyr fornøjelse. Hos Galleri Mynewart.dk er priserne dog taget ned på et niveau hvor de fleste kan være med, og dermed har mulighed for at købe mere end blot et enkelt værk.

Hvad man så skal vælge, malerier, plakater eller begge dele, ja – det er helt og holdent op til en selv. Det er et temperamentsspørgsmål hvad man er til, og et valg man selv må tage. Det er jo trods alt en selv, der dagligt skal kigge på værkerne. En god ting at have i baghovedet, når man skal ud og vælge ny kunst er dog at skæve til ens øvrige indretning af hjemmet. Har man eksempelvis møbler og boligting i mange farver og mønstre, kan det med fordel være et godt valg at vælge et minimalistisk udtryk i den eller de plakater og/eller malerier man vælger. Og modsat vælge noget meget mange farver i hvis ens hjem bærer præg af det sort/hvide look. Uanset om du ønsker plakater eller malerier, kan du med fordel gå på besøg i det store udvalg af kunst hos Galleri Mynewart.dk.

Få en alarm til sikring af hjemmet

I dagens Danmark er der rigtig mange indbrud. Derfor kan det være en god idé at sikre sit hjem imod ubudne gæster. Sikringsfirmaet Sydalarm.dk er en af mange aktører på markedet. Sydalarm.dk sælger alarmsystemer uden abonnement, hvilket formentlig er det bedste valg for almindelig villaejere, idet en alarm med abonnement hurtigt kan blive en rigtig dyr fornøjelse.

At have en alarm er dog som oftest et fornuftigt valg – uanset om man ønsker at sikre sine malerier, plakater eller andet indbo. Det er påvist, at det har en præventiv effekt, og køber du et alarmsystem uden abonnement er der kun tale om et engangsbeløb, der endda kan tjenes hjem via en lavere indboforsikring.

Udover at sælge alarmsystemer med et stort udvalg af tilbehør har Sydalarm.dk også et at Danmarks største sortimentet af videoovervågning til hjemmet, til virksomheder og til alt andet.

Om forfatteren

admin administrator