Guide: Det kan du lave af selvforkælelse

Afadmin

Guide: Det kan du lave af selvforkælelse

Har du også brug for lidt ekstra selvforkælelse i din hverdag? Rigtig mange mennesker ved slet ikke, at de har brug for mere selvforkælelse, selvom de har det. Det er nemlig de færreste, som huske at forkæle sig selv nok, så man ikke er så stresset og travl i hverdagen. Læs med her i artiklen, hvor du får nogle gode ideer til, hvordan du kan passe bedre på dig selv i form af selvforkælelse.

Få ordnet dine negle

Det første du kan gøre indenfor selvforkælelse er at få ordnet negle. Pæne og velplejede negle er nemlig noget af det, som virkelig viser omverdenen, at du har styr på dig selv og dit liv. Derfor er det et rigtig godt første step, når du gerne vil være fuld af overskud at få ordnet. Samtidig kan du jo slappe helt af nede i negle salonen og slippe tankerne fri. Så kan du få den mentale sundhed helt i orden i mens du også får den fysiske sundhed i orden. Samtidig kan en tur ned i negle salonen være rigtig godt for dig, hvis du har børn eller meget travlt på arbejdet. Så kan du få et velfortjent pusterum dernede, mens børnene bliver passet eller arbejdet kan vente. Du kan nemlig ikke være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv – og her er negle som sagt et godt sted at starte.

Læs en god bog

Det næste du kan gøre er at læse i en god bog. Mange mennesker glemmer nemlig at fortællinger og historier er en fantastisk måde at komme lidt væk fra hverdagens travlhed på. Og her er bøger virkelig gode. Derudover er bøger noget mange ikke under sig selv at læse, da man måske ikke føler, man har tid eller overskud til at læse. Men her er bøgerne så gode, fordi de giver en muligheden for at rejse hen til en anden verden, hvor man kan opleve lige netop det, man gerne vil. Du kan for eksempel rejse til hen til en verden med mere romantik, drama eller forbrydelser.

Se en god tv serie eller film

Hvis du ikke er så meget til bøger, er tv serier og film også rigtig gode steder at få historier og fortællinger ind på. Samtidig kan du jo også ordne dine negle, mens du ser en god tv serie eller film. Her kan en tv serie dog være lidt bedre, da du her følger karaktererne over en længere periode, som du også ville gøre, mens du læste en bog. Så kan karaktererne være med dig i din hverdag lidt længere. Og så kan film og tv serier også være gode til at trylle dine tanker væk fra stress og jag og hen til noget godt og trygt.

Om forfatteren

admin administrator