Indkøbs guide: Sådan vælger du det helt rigtige tøj til den lille ny

Afadmin

Indkøbs guide: Sådan vælger du det helt rigtige tøj til den lille ny

kids8At være kommende forældre er en fantastisk glæde i sig selv, og for hver dag der går vokser moderens mave i takt med glæden.

Som kommende forældre vil man gerne sikre sig at man er godt forberedt allerede fra starten, og alle de drillende skrækhistorier fra venner om hvor travlt et liv man får, når først babyen er født, sikrer ofte at man som en krigs-Genereal før det store slags, samler alle de ting sammen der kunne blive nødvendige i kampens hede: Der skal mangle hverken sutter eller bamse-hoodies når først familiens yngste medlem ankommer.

Men det kan være svært som forældre at vide præcis hvad man skal undgå, og hvad man skal søge efter, når det gælder babytøj, især da der med en baby samtidig medfølger en naturlig forfremmelse til “Bleskifter” af første rang, hvilket man pludselig også er nødt til at tage højde for, når der vælges sparkedragter og vinterjakker.

Fordi babytøj kan være utroligt dyrt, og ofte skal skiftes ud med større størrelser hurtigere end man kan følge med, efterhånden som babyen skyder i vejret, anbefales det at man køber sit babytøj på udsalg, se vort babytøj udsalg online her.

Inden den store shopping tur går i gang, og indkøbskurven fyldes med babytøj i alle afskygning, har vi her forberedt en lille guide med forslag til de vigtigste ting man bør huske, når man shopper tøj til sin lille ny.

Bodystockings
Bodystocking er nok det mest universelle babytøj man kunne tænke sig; Med deres simple design sidder de komfortabelt og kan bruges både som hverdagstøj og sovedragt når det er varmt, hvilket gør bodystockings til kernen af babys nye gaderobe. Bodystockings er utroligt simple i design, men lette at have med at gøre. Modsat almindelige trøjer, sikrer bodystockings at deres maver beskyttes mod kulde og træk uanset hvor meget de kryber rundt, og de er utroligt lette at give babyen på. Samtidig tillader de lette bleskift, eftersom de fleste modeller kan knappes op ved skridtet.

Heldragter
Heldragter er geniale både til hverdage og som pyjamas i de lidt koldere tider. Heldragter fås i et hav af søde design, endda som nuttede bamsedragter; Fald dog ikke for en hvilket som helst heldragt, da dragten ikke blot skal være “nuttet” men også praktisk. Er heldragten ikke let at åbne når der skal skiftes ble, uden at man skal til at udfører luft-akrobatik med sin baby, er det måske en ide at lede efter noget mere simpelt. Gå også gerne efter dragter der tillader barnets hud at ånde, såsom bomuld.

Overdele og bukser
Når det drejer sig om trøjer og overdele, anbefaler vi klart at man køber dragter, der tillader at man udvider halsområdet, således at man lettere kan få trøjen på sit barn. Nogle modeller tillader dette gennem knap-systemer, andre er så stretchy at de blot kan udvides naturligt. Hvad bukser og leggins angår, gælder samme princip som ved bodystockings: Led efter modeller der ikke er for komplicerede, og som tillader hurtige bleskift, og husk at bukser og leggins skal kunne udvide sig en del, efterhånden som babyen tager mere og mere på.

Varmt tøj
Sweatre, små jakker, hoodies, vinterfrakker; Din baby skal kunne klare kulde og træk som en lille champion, og har derfor brug for varmt tøj til både udendørsture og kolde stuer. Alle disse tøjsorter skal være lette at tage af og få på, køb derfor hellere alt varmt tøj i en lidt for stor størrelse, således at de er lette at trække på babyen. Køb også gerne jakker med hætte, da hætten hurtigt kan trækkes op over babys hoved, hvis det bliver koldt, og man har glemt babys hue på vej ud af døren. Undgå jakker med for megen løsthængende pynt og snore, da disse kan udgøre en kvælningsfarer.

Om forfatteren

admin administrator