Leder du efter nye markiser?

Afadmin

Leder du efter nye markiser?

Sommeren går stille på held, og forhåbentligt har du haft en masse lækre aftener på din altan hvor i har nydt solen. Aftensolen følger heldigvis stadig med os, og aftenerne er stadig smukke og lyse.  Det kan dog være rart at man en gang imellem kan krybe ind under lidt skygge. Dette kan du selvfølgelig gøre på mange måder. Du kan bevæge dig indenfor, du kan gemme dig under en parasol eller du kan, hvis du har det, rulle markisen ud. På denne måde har du stadig mulighed for at være ude og mærke varmen. En markise er derfor rigtig lækker, og du kan læse meget mere om hvor mange varianter der findes, hvor smart det er, og hvor du kan købe en lige her.

Gundsø Markiser A/S

Gundsø Markiser A/S er et dansk firma med hovedsæde i Ølstykke. Virksomheden har siden 1978 leveret kvalitetsprægede markiser til det danske land. De sælger både til private samt butikker og restauranter. Virksomheden forhandler et hav af forskellige markisetyper, såsom terrassemarkiser, cafémarkiser, vinduesmarkiser, screens, mørklægning og markiser til erhverv med personligt logo og tryk. Der er altså noget for enhver, om du er privat eller butiksejer. Markiserne fra Gundsø Markiser A/S er altid dansk producerede og du er sikker på, at din markise dermed er fuld af kvalitet. Du får dermed din nye markise til en fordelagtig pris. Oveni alt dette så giver Gundsø Markiser A/S dig også 5 års garanti på dit køb, således du altid kan ringe hvis der skulle være de mindste problemer. Servicen er i top, og du er sikker på korrekt opsætning og opmåling, da dette også er noget Gundsø Markiser A/S står for.

God rådgivning og god pris

Du kan på Gundsø Markiser A/S’s hjemmeside finde en prisberegner, således du kan se en cirkapris på det du kunne tænke dig. Alt du skal gøre er at følge linket ovenfor, og trykke ind hvilken slags markise du ønsker, samt størrelsen, farven og så videre. Udover god pris og super service, hvor Gundsø Markiser A/S kommer ud og udføre service på din markise, dens motor og dug og udføre armskift hvis nødvendigt, ja så er de også rigtig gode til at rådgive dig. Du kan altså sagtens ringe ind eller skrive en mail angående dine tanker, hvorefter Gundsø Markiser A/S ringer dig op og snakker med dig om dine drømme for din nye markise. Det er sågar gratis for dig, at få besøg af virksomheden, samt få dem til at udforme et tilbud til dig, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Hvis det at få en ny markise eller få din første markise lyder interessant, så benyt dig endelig af linket ovenfor og se alle de nævnte modeller, samt de mange farver de kan fås i. Ring ellers til virksomheden, og snak med dem om dine drømme, eller få besøg og få et gratis tilbud. Alt dette kan du gøre i dag, og være sikker på at du har en markise til at nyde de lange aftener enten på din egen terrasse eller foran din restaurant eller café.

Om forfatteren

admin administrator