Leder du efter søde ikoniske tøjbutikker?

Afadmin

Leder du efter søde ikoniske tøjbutikker?

I dagens Danmark er det nemt at drukne i de mange tøjbutiks-kæder, der efterhånden lader til at have overtaget langt det meste af bybilledet. Overalt i byerne har vi de seneste år med sørgmodige blikke, måtte se de små, hyggelige tøjbutikker lukke dørene og tømme deres varelager, for at vige for de store gigant tøjkæder.

Ganske vist tilbyder de enorme tøjkæder visse fordele som mange små enestående tøjbutikker desværre ikke kunne hamle op med, såsom flere medlemsfordele, større udvalg, mere “prescence” online, og ofte billigere fragt ved online-køb.

Det er dog samtidigt nemt at se hvad der går tabt i denne moderne tidsalder, hvor de sjove små butikker er en uddøende race – og det er kontakten til kunderne, butikkens sjæl og deres ønske om at tilbyde noget unikt og spændende, frem for de mere standardiserede giga-kæder, der arbejder ud fra en enorm målgruppe af “alle” frem for at koncentrerer sig om “kvinden på gaden”

Dame bluser, fra en butik med sjæl og varme

Netop dette er hvad der mangler i mange af de store tøjkæder: Kundepleje, et velkommende smil fra en varm sjæl bag disken, der går på arbejde hver dag med et ønske om at hjælpe andre med at finde den perfekte dame bluse, og se en anden person glædes over at have fået noget med hjem, som de elsker. Denne slags små intime butikker, er desværre efterhånden som årene er skredet frem, blevet et sjældent syn.
Mostersbutik er et godt eksempel på en tøjbutik, der er til for kundernes skyld, og ikke blot for at sælge mest muligt til et bredt publikum. Denne butik har bibeholdt den nostalgiske tanke om, at ordende “Kunden kommer først” ikke blot er et tomt motto, men ord som butikkens ansatte lever efter.

 

Butikken har specialiseret sig i forskellige genre, men har især modtaget ros online og fra kunder for deres tøj til kvinder med kurver. Mostersbutik fører en lang række smukke dame bluser til alle kropstyper, også til plus piger, der er både moderne, og med en form der passer perfekt til den enkelte kundes unikke kropstype.

Er du en kvinde, eller blot et nr.?

Mostersbutik, som er en sød lille botique, der sælger tøj m.m. i Bogense, har modtaget positive reviews på trustpilot og et overvældende antal stjerne på Facebook. På begge digitale platforme, nævnes butikkens kundepleje, det venlige personale og de ansattes lyst til at hjælpe den enkelte tøjshopper, som værdier der gør netop denne butik til noget ganske særligt.

 

Det er da også disse eksakte værdier, der bør fylde mere i nutidens travle samfund. Som kunde, og som kvinde, fortjener vi alle en shopping oplevelse, hvor vi føler os som en dronning, frem for blot at være kunde nr.792.

Om forfatteren

admin administrator