Lidt af mine tanker

Afadmin

Lidt af mine tanker

Velkommen til dette års første blogindlæg. Det er lidt vildt at tænke på at dette indlæg indtil videre rent faktisk er dette års bedste og dårligste indlæg. Ej okay, det er faktisk overhovedet ikke ret vildt at tænke på, men det er lidt sjovt at tænke på. I hvert fald for mig. Nok ikke så meget for jer, hehe.

Nu skal I lige se et rigtig sjovt billed, som jeg har fundet af en kat, der rigtig ved hvordan man skal hygge her i vinterperioden.

hyggekatten

Jeg er altid en smule bange for at jeg kommer til at ligge sådan sådan der, eller måske lave noget der er endnu mere pinligt, imens en vinduespudser kommer for at lave lidt vinduespolering i huset. Jeg husker lige så tydeligt en af mine veninder fra gymnasiet. Hun fortalte mig at hun altid sørgede for at hun kom til at gå nøgen ind i stuen eller sådan noget, når vinduespudseren var forbi. Jeg tror hun syntes det var mega frækt, men jeg tvivler på at han har tænkt det samme. Hun var snildt oppe på over 160 kg, og lidt af en sveder. Ikke for at tale dårligt om hende, for hun er super dejlig, men alligevel, hehe.

 

 

Om forfatteren

admin administrator