Massage til de ømme stænger

Afadmin

Massage til de ømme stænger

Hey! Jeg er lige gået igang med at cykle rigtig langt igen. Da jeg var noget yngre, var jeg en rigtig cykeltrold der cyklede alle vegne. Nu har jeg så valgt at tage det op igen, men jeg kan godt mærke i benene, at jeg ikke er 20 år længere. Jeg har valgt at melde mig ind i en lokal cykelklub, for ellers er jeg bange for at jeg ikke har nok selvdisciplin til at komme ud og cykle, hvis vejret ikke lige er helt perfekt.

Noget andet jeg er ved at undersøge er mulighederne for at få sportsmassage et sted i København, så jeg kan hjælpe mine stakkels ben med at komme sig oven på disse anstrengelser som jeg udsætter dem for.

Det er som sådan egentlig hvad jeg har af planer for den nærmeste fremtid.

Om forfatteren

admin administrator