Resor i Sri Lanke – nogle der har erfaringer med sprogrejser?

Afadmin

Resor i Sri Lanke – nogle der har erfaringer med sprogrejser?

Jeg vil gerne på sprogrejse, og jeg har besluttet mig for, at jeg godt vil et varmt sted hen. Derfor har jeg lige nu Sri Lanka i tankerne (se mere her) — er der nogle, der har erfaringer med den slags rejse? Jeg havde tænkt mig, at jeg vil tage på sprogrejse, så jeg har mulighed for at lære et nyt sprog, og samtid møde en masse fede mennesker, som jeg kan nyde min ‘ferie’ med. Jeg kunne også bare tage ud at backpacke, men jeg tror, at det vil blive kedeligt i længden, for jeg synes altså, at jeg har svært ved at finde på noget at lave, hvis jeg bare har fri hele tiden, hehe. Nå, men jeg faldt over den her hjemmeside – klik her, for at se -, hvor man kan finde nogle rigtig billige sprogrejser.

download (1)

Det der med at tage på sprogrejse, er noget, som ligger til familien. Min bror har været det, og han siger, at det er det bedste, han nogensinde har gjort. Han gjorde det istedet for at tage i militæret, da han mente, at han ville få større, personligt udbytte af at tage på sprogrejse. Han var i Australien, men jeg har simpelthen set mig så vild med Sri Lanka, at det næsten må blive der, jeg tager hen. Det kunne altså være drømmen, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget, jeg glæder mig til at komme ud og opleve det. Tror virkelig, at jegh bliver en helt anden person, når jeg kommer hjem :-=

Om forfatteren

admin administrator