Så kom der inderskærme på bilen – ENDELIG!

Afadmin

Så kom der inderskærme på bilen – ENDELIG!

Jeg har lige besøgt et værksted, hvor jeg har fået sat nogle inderskærme på min bil, i Vejle, og det er altså blevet godt. Jeg er vild med resultatet, og jeg håber på, at min bil kan gå igennem syn nu. Der er også blevet lavet lidt andre ting på den, så det burde den da helt sikkert gøre. Den skal dog først synes her til næste år, men alligevel, så er det da godt at være på den sikre side, skulle jeg mene.

 

å

 

Jeg har altid gået meget op i biler, og jeg er helt overbevist om, at det bliver rigtig godt, når min bil går igennem syn. Der har jeg nemlig tænkt mig, at jeg vil skille mig af med den, så jeg kan købe drømmebilen. Min drømmebil er en Morris Minor, og den skal være i helt tip-top stand. Og så skal den også være gul. Men jeg er faktisk helt okay til at renovere biler selv, så derfor tror jeg, at jeg vil gøre det til et projekt at købe en gammel Morris Minor og totalrenovere den. Der er dog et par ting, som jeg ikke helt kan klare selv, og der er det godt, at jeg kender det værksted dér, som jeg snakkede om før. for jeg synes virkelig, at de er dygtige, og jeg har aldrig være utilfreds med noget, som de har lavet for mig. Derfor vil jeg gerne anbefale dem, hvis du bor i omegnen og har brug for at få din bil fixet til en fornuftig pris.

Om forfatteren

admin administrator