Sådan sparer du penge på forsikring af bil

Afadmin

Sådan sparer du penge på forsikring af bil

Vi vil alle sammen gerne have en så billig bilforsikring som overhovedet muligt. Når man gerne vil finde den billigste bilforsikring på markedet, er der nogle ting, man skal være opmærksom på. Først og fremmest vil det altid være en fordel at få forskellige tilbud fra forskellige udbydere, så man på den måde kan vælge den bedste og den billigste forsikring. Det er dog ikke nok at sammenligne priser. Man skal også have styr på, hvilket behov, man rent faktisk har. Nogle kan nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring, mens andre har behov for at få en kaskoforsikring oven i. Her kommer en guide til at finde den billigste bilforsikring.

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Find den billigste forsikring af bil ved at lave en sammenligning af de forskellige tilbud, som du kan finde frem til. Man kan enten selv vælge at lave sammenligningen eller man kan finde forskellige sider online, som kan gøre hele arbejdet for en. Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring her i landet, og derfor skal man altid sørge for at inkluderer dette i tilbuddene. Ansvarsforsikringen er den forsikring, der dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre i trafikken. Forsikringen dækker altså skader forvoldt af dig på andre og andres biler. Det betyder på den anden side også, at forsikringen ikke dækker de skader, som man forvolder på sig selv og sin egen bil. Her skal du have en ekstra forsikring, hvis du også vil være dækket på den måde.

Tilvalg af kaskoforsikring

Det er ikke lovpligtigt at have en kaskoforsikring, og derfor er det heller ikke et krav at tegne sådan en forsikring. For nogle kan det lige frem være en fordel ikke at gøre det. Hvis man f.eks. har en meget gammel og brugt bil, kan det ofte ikke svare sig at tegne en kaskoforsikring. Forsikringen dækker reparationer af skader på bilen, men hvis bilen er meget slidt og gammel, er det ikke sikkert, at man vil ofte penge på at få den lavet. I sådanne tilfælde vil det ikke kunne svare sig med en kaskoforsikring. Har man derimod en bil, der ikke er slidt og gammel, og hvor det kan betale sig at få den repareret, skal man altid sørge for at have en kaskoforsikring. Uden en kaskoforsikring, skal man selv betale alle reparationer, når bilen er kommet til skade i trafikken efter et uheld.

Om forfatteren

admin administrator