Skab din egen Zoologiske have

Afadmin

Skab din egen Zoologiske have

Alle elsker en tur i zoologisk have, så hvad ville være bedre end at kunne bygge sin helt egen zoologiske have op og skabe det hele selv? Lige netop det har man muligheden for med Playmobil Zoo, hvor man kan skabe lige den Zoo man måtte ønske og med alle ens yndlingsdyr. Her kan man få lov til at passe og fodre alle de farlige og eksotiske dyr. Man kan også lave en zoo for de små børn, hvor man fx kan klappe får og geder. Hvad man ønsker og hvordan ens zoo skal udformes er helt op til en selv. Når den er bygget kan man lege alle de besøgende og nyde sin egen zoologiske have eller man kan være dyrepasser, der skal holde styr på det hele.

Bliv dyrepasser i din helt egen Playmobil Zoo

De fleste børn elsker dyr og ønsker sig et kæledyr, hvis ikke de allerede har et. Med Playmobil Zoo kan man som barn være dyrepasser for alle de dyr, man har lyst til. Her skal man både sørge for at de bor godt i Zoo, at de får mad og hvad der ellers hører med til det at være dyrepasser. Det er helt op til en selv, hvordan man vil gøre det og om det skal være talende dyr og fredelige løver eller rebelske dyr der flygter fra burrerne hver dag. Mulighederne er mange, når man har sin egen Playmobil Zoo.

Playmobil Zoo er perfekt for børn, der elsker dyr

Alle børn har deres favoritter og forskellige ting de er helt vilde med eller fascineret af. For nogle er det dyr, som optager dem og som er det der fanger det meste af interessen. Er dette tilfældet for ens barn, så vil Playmobil Zoo helt sikkert være et hit og lige noget for dem. Her kan man lege med alle dyrene, som man har i sin Zoo, og hvilke dyr det skal være er helt op til en selv. Alle de forskellige eksotiske dyr fra savannen er at finde indenfor Playmobil Zoo serien. Bare kig ind på playmobilbutikken.dk, så kan man se det store udvalgt at ting, man kan få til sin helt egen zoologiske have.

Om forfatteren

admin administrator