Stubfræsning på adressen

Afadmin

Stubfræsning på adressen

Hey venner og veninder. Det er vidst på høje tid at jeg kommer med endnu et indlæg. Jeg har ikke bare haft travlt her på det sidste, men jeg har haft totalt travlt her på det sidste.
Min internet forbindelse røg ned i hele to dage, og er først lige begyndt at virke igen i dag. Det skal bare fejret for fulde gardiner, nu når jeg endelig har tid og ikke mindst internet; jeg ville nemlig uden tvivl have skrevet mindst ét indlæg i går, bare så I ved det.

Her i sidste uge vågnede jeg op ved siden at en rigtig skøn kvinde. Jeg kunne ikke rigtig huske hvordan og hvorledes det hele var gået til, da jeg var rigtig fuld. Men da jeg tjekkede min telefon kunne jeg se, at jeg havde taget et billed af hende i taxaen på vej hjem. Nu når jeg ikke regner med at komme til at se hende igen, så kan jeg godt lige få mig selv til at poste billedet af hende.

Min dame

Her i weekenden skal jeg på min første blind-date nogensinde. Det er jeg rigtig spændt på. Vi har chattet en smule over internettet, men mere er der ikke i dag. Vi blev enige om at vi ikke ville se billeder af hinanden før vi mødes, hvilket bare er med til at holde spændingen helt oppe. Det kan være at jeg lige skal ud og trimme kroppen lidt, eller i hvert fald syd for navlen, og nord for knæene. Jeg har prøvet at barbere mine ben før, og det så farligt ud. Skulle nok også have gang i en stubfræsning, hvis du forstår sådan en lille en. Ej okay, det gjorde jeg ikke engang selv..

Om forfatteren

admin administrator