En succesfuld polterabend er sjov og udfordrende

Afadmin

En succesfuld polterabend er sjov og udfordrende

Polterabend er en kendt og respekteret tradition i forbindelse med at blive gift. En uges tid før selve brylluppet holder bruden og gommen hver sin polterabend, hvor det gælder om at give den gas, inden man binder sig til ægteskabet. Det er ingen hemmelighed, at det kræver en masse planlægning at holde et bryllup. Men en vellykket polterabend med sjov og spas kræver næsten lige så meget planlægning. Skal du planlægge din vens/venindes polterabend, og bor du/I i Aalborg- eller Nørresundby-området? Så kan du her få hjælp til at planlægge den perfekte polterabend.

 Hvad skal den perfekte polterabend indeholde?

Humor er meget individuelt, og dermed er det også forskelligt fra brud til brud og fra gom til gom, hvad man synes er en sjov aktivitet. Fælles for en vellykket polterabend er dog dette nøgleord: Planlægning. En polterabend skal planlægges godt, og man skal være så godt forberedt som muligt. Hvad skal der ske på det tidspunkt? Når vi har været der, hvad gør vi så? Osv. Derudover er det vigtigt, at man planlægger noget, der ikke er alt for grænseoverskridende. En polterabend handler selvfølgelig om at gøre noget lidt vildt, og med alkohol indblandet er de fleste villige til lidt af hvert. Det nytter dog ikke noget at planlægge alle mulige sjove og grænseoverskridende aktiviteter, hvor bruden eller gommen alligevel ikke har lyst til at deltage. Så når du planlægger din vens/venindes polterabend så tænk på, om de planlagte aktiviteter stemmer overens med gommen/brudens personlighed. Er det noget, de vil synes er sjovt?

Eksempler på udfordrende og sjove aktiviteter til en polterabend

Der er mange muligheder for sjove og udfordrende aktiviteter i Aalborg og Nørresundby til en polterabend både for mænd og kvinder. I kan for eksempel prøve at danse poledance, chairdance, lære at twerke eller lave parkour. Ved en polterabend gælder det om at være lidt kreativ, og det er altid fedt at lave noget lidt anderledes. En polterabend-aktivitet behøver ikke at være at leje en stripper eller rende rundt inde i København med et skilt, hvor der står ”Gratis kys”. Det handler om at finde på noget, som du forestiller dig kunne være underholdende, sjovt og udfordrende for vennegruppen samt selvfølgelig for aftenens hovedperson i form af den vordende brud eller vordende gom. Alle skal have en god aften og føle sig udfordret, dog uden at blive presset til at overskride grænser man fortryder senere.

Om forfatteren

admin administrator