Tag på efterskole

Afadmin

Tag på efterskole

Er du ved at være færdig med folkeskolen, så kan du overveje, om du skal tage et år på en efterskole bagefter. Et efterskoleophold kan give dig rigtig meget. Det er en skole, og du skal lave lektier, men der er også meget andet i efterskolelivet.

Du kan vælge en efterskole hvor i landet, du vil. Du kan fx vælge en god efterskole på Fyn – uanset om du bor på Fyn eller et andet sted i landet. Du bor på efterskolen og kommer kun hjem i weekender, så det gør ikke noget, at der er lidt langt.

Et dannelses-år

Et efterskoleophold er ikke bare et almindeligt skoleår. Når du går på efterskole, lærer du meget mere end dansk og matematik. Du lærer dig selv at kende, du lærer en masse om andre mennesker og du kan have specielle fag.

Efterskole-året ligger i en tid, hvor man udvikler sig meget som menneske. På efterskolen kan du blive klogere på, i hvilken retning du gerne vil udvikle dig. Du kan opdage, at man gerne må være anderledes end andre, og du kan opdage, hvem du egentlig er.

Undervisningen i timerne er en meget lille del af det at gå på efterskole. Du lærer meget mere om det at være menneske, og du danner din personlighed.

Dyrk din interesse

Udover de normale fag som dansk og matematik tilbyder efterskoler gerne nogle specielle fag. Nogle efterskoler er linjer, hvor man dyrker noget bestemt rigtig meget. Det kan fx være sport eller kunst.

Har du en speciel interesse, så kan du vælge en efterskole, hvor du får lov til at dyrke den interesse. Du kan få lov til at bruge en masse tid på det, du elsker. Du kan endda blive bedre til det. Ikke bare fordi øvelse gør mester, men også fordi du får undervisning og gode råd.

Tag til Middelfart

Et godt valg kan være Billeshave Efterskole i Middelfart på Fyn. Middelfart ligger meget centralt i landet, så du kan nemt komme hjem på weekend, uanset hvor du bor.

På efterskolen i Middelfart kan du vælge imellem 7 spændende linjer. Du kan dyrke en interesse, du har i forvejen, eller du kan lære noget helt nyt. Linjerne er blandt andet eSport, ridning, og gastro.

Vil du dyrke din interesse i et år og lære en masse om dig selv, så tag til Fyn. Tag et år på en efterskole i Middelfart, og tag på dit livs største dannelsesrejse uden at skulle rejse ret langt.

Om forfatteren

admin administrator