Tips til et sundt og godt parforhold

Afadmin

Tips til et sundt og godt parforhold

Det kan være svært at pleje parforholdet efter, at man har fået børn. Men det er ikke umuligt. Parforholdet kan plejes med hverdagens små glæder – det gælder om at huske hinanden, også når det kun er én gang om året. For eksempel kan parforholdet plejes og styrkes ved særlige lejligheder. Det hele handler om at planlægge og bruge tiden fornuftigt.

Snart er det fars dag – mange danske børnefamilier fejrer ikke fars dag, men sjovt nok fejres mors dag med kæmpe fest og gaver. Fars dag kan hurtigt gøres om til en plej – parforholdet dag. Børnene kan give en måske mere traditionel gave, men som partner kan du give en afslappende weekendtur. På denne afslappende weekendtur, vil I få tid til at nyde hinandens selvskab, genfinde kærligheden og lade op til endnu et år med børn og arbejde.

 

Det er utrolig vigtigt at man også husker at nyde hinandens selskab i hverdagens tummel. Det behøver ikke at være en weekendtur, det kan også bare være et smil, et kys eller et kram. Det kan også være noget så simpelt som at sige ”jeg elsker dig”  – du vil blive overrasket over hvad de tre ord kan gøre.

Om forfatteren

admin administrator