Tommy Hilfiger tasker til den moderne mand

Afadmin

Tommy Hilfiger tasker til den moderne mand

Den moderne mand i det 21. århundrede associeres ofte med at være velklædt og stilrig. Mode er ikke længere forbeholdt det kvindelig køn, og det ses mere og mere, at mænd går op i deres ydre fremtoning. Samtidig udvikles der mange produkter til mænd på markedet, da firmaerne ved, at det er en målgruppe i udvikling. Hvor flere af disse produkter før i tiden kun var rettet mod at blive købt af kvinderne, så er det i dag i lige så høj kurs hos de fleste mænd. Det drejer sig fx om sko, smykker og tasker. Tasker er f.eks. blevet en naturlig accessoires til mænd, hvor alle slags typer kan bruges af den moderne mand. Et eksempel her er Tommy Hilfiger tasker, som kommer i en masse forskellige designs henvendt mod en bred målgruppe. De prøver at ramme den almene mand, som gerne vil have noget for pengene.

Kvalitet frem for kvantitet

Hvad der typisk kendetegner den danske mand er, at han ofte værdsætter kvalitet frem for kvantitet. Manden vil f.eks. hellere ej en lækker og lidt dyrere taske frem for flere billigere. Står man og skal købe en gave til manden, kan det altså være en god ide at kigge på de kvalitetsmæssige egenskaber. I den senere årrække er det eksempelvis blevet meget moderne at eje en arbejdstaske. Den er for det første praktisk, og så får den også personen til at se professionel ud. Her vil det for de fleste vedkommende dog ikke være nok med en billig udgave. Den skal kunne holde til noget, samtidig med den har et flot ydre look. Tommy Hilfiger har med tasken Tailored Nylon Computer Bag fremstillet lige netop det. Den er designet i et flot, tidsløst design, som gør at man kan bruge tasken lang tid fremefter. Er du interesseret i at få fingre i arbejdstasken, så se mere her.

Kombineret sports- og weekendtaske

Tommy Hilfiger har ikke kun udarbejdet en arbejdstaske i det specifikke design, de har også lavet en weekendtaske, som dog også sagtens kan anvendes som sportstaske. Det er generelt en meget alsidig taske, som gør, at den passer til de flestes mænds behov. Længes man derfor efter en praktisk taske, som samtidig er stilrig, så kunne den være værd at kigge på.

Om forfatteren

admin administrator