Unik og enkel tøjdesign til børn

Afadmin

Unik og enkel tøjdesign til børn

Alle børn har brug for tøj. Det må lige som hos vi voksne også godt se smart ud, samtidig med at det skal være funktionel. Sofie Schnoor er et dansk tøj mærke som kombinerer mode og design med funktionalitet og kvalitet. Petit by Sofie Schnoor tilbyder flot, enkel og design tøj til børn i alderen 0-14 år. Her er der fokus på materialer i top kvalitet samt et stilet og unikt look.

Sofie Schnoor oprettede sit modebrand, i en alder af kun 26, med hensigt på at skabe mode til den moderne kvinde. Lige fra starten har brandet været elske i modeverdenen, både i og uden for Danmark. Brandet blev i 2007 udvidet med mærket Petit by Sofie Schnoor, som er en tøjkollektion som henvender sig til børnene. Her er børnenes behov i fokus.

De skønne kollektioner fra Petit by Sofie Schnoor findes tit på udsalg. Så du let kan få billigt design tøj til dit barn. Se blandet andet Petit by Sofie Schnoor udsalg her https://mafasi.dk/shop/petit-by-sofie-63c1.html.

 

Petit by Sofie Schnoor

Sofie Schnoor tilbyder skønt børnetøj i et unikt og råt look. Brandet kombinerer cool og urban mode med funktionalitet og enkelhed.  Petit by Sofie Schnoor er kollektioner fokuseret på materialer af høj kvalitet kombineret med den perfekte tilpasning til børn i alderen 0 til 14 år.

Brandet er designet til alle søde børn, men henvender sig specielt til de børn som ønsker en moderne og cool stil.

Brandets enkle stil, fremhæves ved de flotte farver og nuancer, som Petit produkterne indeholder. Tøjet er præget af rolige nuancer, milde farver og dæmpede motiver. Produkterne fås i flotte og feminine motiver og design. Hvad enter du leder efter flot hverdagstøj, festtøj eller tøj til leg, så finder du med garanti, børnetøj som falder i din smag, hos Petit by Sofie Schnoor.

Tøjet er produceret i slidstærke materialer i høj kvalitet. Ligeledes er der ikke brugt kunststoffer i samtlige af kollektionerne fra Sofie Schnoor. Petit by Sofie Schnoor er højt elsket, grundet det flotte børnetøj, som er i en klasse for sig selv.

Om forfatteren

admin administrator