Vi skal have tvillinger

Afadmin

Vi skal have tvillinger

Jeg har snakket lidt med min kone om, at vi har brug for at flytte til noget lidt større. Vi venter nemlig tvillinger, og vi har allerede to børn, så vores hus er ved at blive ret småt, og det er ikke lige det fedeste nogensinde. Det er vildt fedt, at vi er ved at få nogle flere børn, men husets størrelse skal altså lige matche det, skal jeg sige jer. Det bliver simpelthen bare så godt, når vi flytter, og vi har allerede kig på et par forskellige huse. Vi har ret mange penge, fordi hun lige har fået et nyt job, og jeg klager heller ikke over min løn, skal jeg sige jer. Derfor har vi råd til at få et ret fedt hus med en stor plæne.

Jeg kan lige se det for mig. Så skal jeg ligge og køre rundt på en havetraktor, imens børnene leger ude i haven. Så kommer min kone med et lille glas lemonade, og det bliver virkelig godt, tror jeg. Det er lige sådan et liv, som jeg altid har drømt om. At leve i sus og dus med sin dejlige familie, hehe.

download (7)

Nå, jeg vil gå mig en tur, inden jeg skal i seng, for pigerne skal have ro, og jeg har lidt ting, som jeg skal have ordnet ude i byen. Det bliver rigtig godt, og jeg er heller ikke træt, fordi jeg havde fri i dag, så jeg sov lidt længe, og det er jeg meget glad for, når jeg når.

Om forfatteren

admin administrator